2017-11-21 09:27:43

DEPLASMAN KABUSUNA DEVAM

METİN ŞENAY

metin_senay63@hotmail.com 21 Kasım 2017, 09:27

Şanlıurfaspor son haftalarda deplasman da galibiyete hasret kaldı , takım olarak iyi mücadele ediyoruz ama forvet mevkisinde oyuncusu olmadığı için gol yollarındaki sıkıntı yaşamaya devam ediyoruz. Takım olarak zorlu süreçten geçiyor şampiyonluk yolunda her geçen hafta deplasmanda maç kazanamama sıkıntımız devam ettiriyoruz, lider ile şuan 3 puan gibi bir fark oluştu umarım kalan 4 hafta da bu puan farkının fazla açılmasını önleriz , olası puan kayıplarında puan farkı açılacaktır ve Şanlıurfaspor şampiyonluktan uzaklaşacaktır.

Gelelim Hacettepe spor ile oynanan maça takım maça iyi başladı ve 2 dakika da ceza sahası altı pasın içerisinde sağdan gelişen atakta izzet Artun’un alda at dediği pozisyonu auta atarak takımın galibiyetini önlemiş oldu bence , daha sonra maç boyuncu net 4-5 pozisyonu girdik bunları da kolay harcadıktan sonra maçın seyri değişti ne mi oldu maçın hakemi devreye girdi ve ceza sahasında net görmediği pozisyonu yan hakemine ile fikir alışverişinde bulundu oda görmediği pozisyonda Hacettepe spor yedek kulübesi etkisinde kalarak penaltı olduğunu söyledi penaltıyı gole çeviren Hacettepe maçı da kazanmış oldu Şampiyonluk yolunda yeri geldiğinde oynanacak oyun ve goller ile hakemi de yeneceksin.

Gelelim maç sonrası yaşanan olaylara Ankara’nın göbeğinde 2 polis memurunun kendi egosunu tatmin etmek için taraftarı cop ve biber gazı ile müdahale etmeleri hiç güzel olmadı, Ankara da Şanlıurfalı millet vekilleri ve bürokratların maça gelmeyerek takıma sahip çıkmamaları da bizleri derinden üzmüştür, Umarız bundan sonraki maçlar da takımı yalnız bırakmazlar diye düşünüyorum.

Hafta sonu kendi sahamız da İstanbul ekibi Pendik spor ile zorlu bir maç yapacağız takım olarak bu mağlubiyeti unutup biran önce kendimizi toparlamamız gerekiyor. Şampiyonluk yolun da kalan 4 maç da tüm puanları almamız gerekiyor. Şanlıurfaspor takımına şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.