Evet deplasman da alınan tüm puanlar önemli olduğu göz önünde bulundurursak bu maçta alınan bir puan da Şanlıurfaspor için çok önemliydi.Hüseyin Dağ hoca takıma katkı sağlamaya devam ediyor.
 
Gelenin bu haftaki maç’a takım olarak iyi hazırlık dönemi geçirdiğimiz bu hafta Boluspor deplasmanına gittik maça Şanlıurfaspor ilk 10 dakika etkili başladı ve girdiği pozisyonları gole çeviremedi,bu dakikadan sonra Boluspor da oyuna denge sağladı ve etkili oynamaya başladı ,bu defa boluspor sayısız gol pozisyonlarından yararlanamayınca ilk yarıda gol sesi çıkmadı.
 
2.yarıda Şanlıurfaspor maça etkili başladı ve ilk yarıya oranla daha dengeli ve başa baş bir mücadele sergiledi, sahada son vuruşlarda şanlıurfasporlu futbolcular daha dikkatli olsalardı galip bile gelebilirdik ama olmadı maç sonu oyuna baktığımız zaman her iki takımında kazanacağı bir müsabakaydı bence , ama kendi düşüncem iki takımda 1 puanı fazlasıyla hak etti diye düşünüyorum.Hüseyin Dağ hocamı ve futbolcuları alınan bir puandan dolayı kutluyorum.
 
Önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircimiz önünde çıkacağımız Güneydoğu derbisin de olarak adlandırdığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacağız her iki takım açısından alt sıralardan kurtulmak adına çok önemli bir maç sezonun ilk yarısının da G.antep’te 1-0 yenmiştik 9 mart 2014 Pazar günü saat 16:30 da karşılaşacağımız bu maça tüm Şanlıurfaspor taraftarlarının bu maça gelip takımlarını yalnız bırakmaması lazım.
 
Hüseyin Dağ hoca ile kenetlenen bu takıma bizlerde taraftar olarak maça gelip görevimizi yerine getirmeliyiz.Yavaş yavaş ligin sonlarına gelmeye başlıyoruz her maç çok önemli ve alınacak her puan Şanlıurfaspor açısından ligin diğer haftalarında alt taraftar kurtulmak ve kötü günler yaşamamamız için çok ama çok önemli. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49