Ömer Can hoca ile kendi sahamızda 2.yenilgimizi aldık bu takım şampiyonluk hedefinde olan Şanlıurfaspor takımıza hiç yakışmıyor.
Kendi saha ve seyircimiz önünde çıktığımız 1461 Trabzonspor maçında tam anlamıyla rezalet bir futbol oynandı TRT’nin canlı yayınladığı maçta tüm Türkiye ye rezil olduk ve canımız yandı maalesef , sezon başında büyük beklentileri olan takımımız sahada adeta yürüyordu.
Oysaki Gaziantep b.b spor maçında ilk 11 de oynayan izzet ve murat kayalı gözler aradı bu iki futbolcu Gaziantep b.b spor maçının galip gelmemizde büyük faktör olmuştu dünyanın her yerinde galip gelen takım 11 bozulmazdı ama maalesef Ömer Can Hoca bizim gibi düşünmedi Takım çok ama çok kötü oynuyor.Şampiyon olmak istiyorsak kendi sahamızda tüm maçları kazanmamız gerekiyordu.
Bu akşamki maçta kaleci Fevzi gününde olmasa tarihi bir hezimet yaşamış olacaktık Ömer Can hocanın eksik olduğu konu oyunu okuyamama Onur Güney sakatlanıyor oyuna Sankoh’u alıyor,oysaki yedek kulübesinde sol kanat oyuncusu youssef yeşilmen vardı o oyuna girebilirdi sahada gezen bir başka oyuncu Yasin Avcı kötü oynuyor ve her zaman ilk 18 de yerini almaya devam ediyor.
Haftalardır kadroya giremeyen Sezer Bodur’un performansı merak konusuydu süper lig deneyimi olan oyuncudan Şanlıurfaspor hiç yararlanamadı sahadan kendini attıra bilmek için uğraştı ve ne yazık ki kırmızı kart ile sahadan ihraç edildi yönetim kurulu olarak bu futbolcu da gerekli cezanın uygulanması konusunda buradan yönetime seslenmek istiyorum.
Takımda bir huzursuzluk olduğu Boluspor maçından bu yana özellikle iç saha maçlarında gözle görülüyor ,takımda işler yolunda gitmiyor bir huzursuzluk var yönetim kurulu buna bir an önce çözüm bulması gerekiyor yoksa Şanlıurfaspor için geç olabilir.Maç içinde ve maç sonrasında taraftarlardan Ömer Can istifa sesleri yükseldi.
Yönetim kurulu hafta içi Çarşamba günü oynanacak olan Balıkesirspor maçında alınacak kötü sonuç’ta Ömer Can Hocanın Geleceği hakkında bir daha düşüneceklerini ve yeniden bir karar alacaklarını düşünüyorum.Umarım ben yanılırım şanlıurfaspor şampiyonluk hedefinden çıkmaz.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49