En son Milletvekili Genel Seçimleri 12 Haziran 2011 tarihinde olmuştu hatırlarsınız. AKP’nin 10, BDP adına da İbrahim Ayhan ve İbrahim Binici’nin Bağımsız olarak kazandıkları seçimde Urfa’da CHP ve MHP hiçbir varlık gösterememiş, Bağımsız bir diğer aday Ahmet Ersin Bucak ise kıl payı da olsa vekilliği kaybetmişti.
      2015 yılında Milletvekili Genel seçimleri olacak.
      Yani yaklaşık 9 ay sonrasında.
      AKP’de 3 dönem kriterine Bakan Çelik ile Yahya Akman takılmakta. Onun dışındaki 8 vekilin yeniden aday olabilmelerinde her hangi bir sorun yok!
      ‘Yeni Türkiye’ sloganıyla AKP’nin Genel Başkanlığına tabir yerinde ise paraşüt ile gelen AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni dönemdeki kriterleri ve tercihi nasıl olur una bizlere zaman gösterecek.
      İşte tam bu nokta da naçizane benim düşüncem, ‘Yeni Türkiye’de 2015 yılında gelin Meclisi baştan sona yenileyelim..
      Yani, Genel Başkanlar Meclisi sil baştan yenileyip, özellikle gençliğe imkân tanıyabilecek bir duruş sergilemeleri sanırım çok daha iyi olmuş olacaktır.
       Yani denenmişler ile eskilere teşekkür ederek bir kenarda tutmanın bana göre zamanı geldi de geçiyor bile.
       İmkanın tanınması halinde inanıyorum ki başta AKP olmak üzere CHP’de de, MHP’de de SP’inde de, HDP ve diğer siyasi partilerde de öyle yetenekli, karizmatik, vizyon sahibi, eğitimli, bilgili ve de görgülü çok sayıda gençlerimiz ortaya çıkacaktır.
       Urfa’da şöyle bir çevremize bakalım isterseniz.
       İsimleri burada sıralamak istemiyorum.
       Nedeni, o kadar başarı genç yatırımcı, eğitimli, bilgili gençlerimiz var ki, olur da birisinin ismini yazmayı unutursam haksızlık yapmış olurum.
       Ama çevremize ne olur şöyle bir bakalım.
       İş adamı, yatırımcı, eğitim düzeyi yüksek, vizyon ve misyon sahibi çok gençliğe sahibiz. İşte bu neden den dolayı da 2015 yılında yani 9 ay gibi bir süre sonrasında yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde ne olur eski ve halı hazırdaki denenmiş isimlerle yola devam etmek yerine başarı vaat eden isimlere şans tanıyalım.
       İnanın Urfa’mızın yarınları daha aydınlık olmuş olacaktır.
       Ne dersiniz?
 
      Yeniden buluşmak dileği ile…
  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48