Geçen hafta sonu gerçekleşen kongre de eski başkan İsmail Bağıban istifasından sonra yerine gelen Emin Yetim başkanın yapmış olduğu tek liste ile kongreye gidildi , kongre de başka aday çıkmayınca Emin Yetim başkanın listesi oylama sonucunda kongreyi kazanmış oldu.

Son 5 yılda oluşan yönetim kurullarında daha önce futbol oynamış kişilerin listede olmaması nedeni ile kamu oyunda çok tepkiler oluşmuştu , yeni oluşacak yönetimde de olmaması bir başka tartışma konusu olarak görünüyor. Yeni yönetimin yine büyük destekçileri bakan bey, vali bey ve fahri başkan Mehmet Ekinci’nin olacak gibi görünüyor

Yeni yönetim zaman kaybı yapmadan geçen sene Ankaragücü’nü şampiyon yapan teknik direktör İsmet Taşdemir anlaşmaya vardı.yönetim kurulu hocanın verdiği futbolcu listesi değerlendirip şu ana kadar 10 futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardığı, iç transferde ise bazı eski oyuncular ile anlaşıldığı resmi imzaların 10 gün içerisinde toplu atılması bekleniyor.

Emin Yetin başkan 2. Ligde misafir oldukları iyi bir kadro kurup seneye tekrar TFF 1.ligine yükselen takım olacaklarını iddaalı bir şekilde kamu oyunla paylaştı. Taraftarların da Şanlıurfaspor büyük bir camia yıllardır süper lig özlemi çekerken bu sezon tekrar 2.lige düşmenin hayal kırıklığını yaşıyorlar tüm Şanlıurfa da yaşan herkesin birlik ve beraberlik ile kenetlenip tekrardan önce TFF 1.lige ve daha sonra da Süper lige çıkacaklarına inanıyoruz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49