Geçtiğimiz cumartesi günü şanlıurfaspor için yapılan kongreyi kazanan İsmail Bağıban ve yönetim kurulunu tebrik ederek köşe yazıma başlıyorum. İşlerinin zor olduğunu biliyoruz, önemli olan geçmiş yıllarda yapılan hataların tekrarlanmaması ilk iş olarak başkan İsmail Bağıban Boluspor ile Şanlıurfaspor arasında eski futbolcu Hakan Arslan olayını halletmek için Bolu’ya hareket ettiler,umarım bu sonunu kısa sürede halleder ve transfer konusunda hemen düğmeye basarlar.
 
Şanlıurfaspor bo kongre de tüzüğün de değişikliğe giderek Mehmet Ekinciyi Onursal başkan, bakan Faruk Çelik’i de fahri başkan yaparak bu güçlü isimlerin Şanlıurfaspor’a sezon boyunca katkı sağlamaları adına bir adım atıldı.
 
Yeni yönetimin bu sene geçmiş yıllara göre daha güçlü bir şekilde ayaklarının üzerine basması lazım, kalıcı gelir anlamın da BU SENE O SENE sloganı olması lazım ve kalıcı gelir artık Şanlıurfaspor’ kazandırılması gerekmektedir.
 
Yönetim kurulu teknik direktör konusun da kamu oyunda dolaşan isimlere itibar etmemesi lazım bu ligi bilen bir teknik direktör ile anlaşma sağlanması isabetli bir karar olur diye düşünüyorum.
 
Futbolcu konusun da Şanlıurfalı oyuncuların takıma kazandırılmaları önemli daha önceki köşe yazılarımda da hep bahsettim Urfalı oyuncu farklı olur bu kadroda, yabancı oyuncuya göre daha çok mücadele eder tek fark bu olur.Urfalı Urfalıyı hafif tartar atasözünü artık tarihe gömelim yabancıya verilen para ne kadar ise Şanlıurfa hemşerimizde hak ettiği parayı alıp bu kulübe fazlasıyla katkı sağlayacaktır.
 
Danışma kuruluna Eski başkan Kemal Saraçoğlu, Urfalı Hemşerimiz Eski Beşiktaşlı Hayri Ülgen ve Şanlıurfaspor da kaptanlık yapmış Nihat Çakır ağabeylerimizin olması bu sezon transfer konusun da daha güzel işlerin yapılacağı sinyalleri verildi.
 
Ben ve Şanlıurfaspor severler takımın mevcut borcunun azalması ve ileriki seneler de şampiyon olmasını canı gönülden istiyoruz. Unutmayalım 1 sezonluk yapılacak transferler de iskelet kadroyu oluşturup sonraki seneler de eksik yerlere takviye yapılarak ilerlenmesi en doğru karar olur. 2016-2017 sezonun da Şanlıurfaspor başarılar diliyorum.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49