Öne Çıkanlar sanlıurfa Vali Erin urfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Menderes Kızının Düğünde Dolarlar Havada Uçuştu
Genç çiftin İstanbul’da düzenlenen düğün töreni, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Genç çiftçin kirveliğini Şanlıurfalı iş adamı Yasin Arıcı yaptı. Gelinin babası Menderes Atilla ve damadın babası Fuat Karagün, düğünde misafirleriyle tek tek ilgilendi.
Düğüne; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalı iş adamı Ali Yasak ve çok sayıda davetli katıldı.
Atilla ve Karagün aileleri, davetlilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaDugunAtıla Menderes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48