Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Gazali Okuluna 20 adet bilgisayar Desteği

Gençlerimizin teknolojiyi öğrenmesi amacıyla üniversite olarak bilgisayar desteği sağladıklarını belirten Harran Üniversitesi Genel Sekreter yardımcısı Ş.Müslüm Açıker; “Artık bilgisayar çağındayız. Buradaki öğrencilerimiz de teknolojinin nimetlerinden faydalanmış olacak. Güçlü bir Türkiye’nin yolu eğitimden geçmektedir, yeni yetişen neslimizi ne kadar eğitimli yetiştirirsek, hem onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmuş olur, hem de geleceğimizi teminat altına almış oluruz. Harran Üniversitesi olarak sosyal sorumluluk anlamında böyle faaliyetlere devam edeceğiz” dedi.

Bilgisayar desteğinden dolayı teşekkür eden Gazali İmam Hatip Ortaokulu müdürü Hüseyin Gerçek; “Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, okulumuzdaki öğrenciler için oluşturacağımız bilgisayar laboratuarı için bilgisayar hibe ettiler. Bu destek sayesinde artık çocuklarımız bilgisayarlarla daha verimli bir eğitim hayatına sahip olabilecekler. Harran Üniversitesi’ne bizlere verdiği destek için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Harran Üniversitesinden giden heyet futbol, voleybol ve basketbol topu da hediye etti. Hediyelere sevinen çocuklar, üniversite yönetimine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranOkulBılgısayar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48