Evet Zonguldak Kömürspor maçı sıradan bir yenilgi olabilir fakat oynanan oyuna bakarsak Şanlıurfaspor’ a hiç yakışmadı , topla oynama yüzdesi yüksek olabilir fakat pas ve son vuruşlardaki beceriksizlik mağlubiyeti getirdi. Zonguldak maçında ilk yenilen golde duran top kullanılıyor ceza sahasına gelen topa çıkması gereken kaleci Hakan’a çıkmamasına bir anlam veremiyorum süperlig tecrübesi olan bir kalecinin bu kadar kötü oyunu okuması beni şaşırttı. Oysaki kupa maçının kahramanı olan kaleci Fatih Kaldan’ın yedek oturması beni hayal kırıklığına uğrattı , takım olarak Hatayspor maçında oynanan oyun ile zonguldak maçında oynanan oyun arasında sarı yeşil gibi fark var umarım bu teknik direktör Tolga hoca buna bir çözüm bulur. Üst sıralardaki takımlara yenilmeyi anlarım ama kendinden düşük bir takıma yenilmen beni üzdüğü gibi taraftarları da bir hayli üzmüş oldu.

Teknik ekip de yenilgininin hafta da 3 maç üst üst’te performansı bağlayabilir fakat 23 kişilik kadroyu doğru kullanmak gerekiyor isimli oyunculara değil yedekte oturan gençlere de şans verilmesi taraftarıyım, Emre Özkan konusunda yaptığı hatalar yüzünden yönetim veya teknik ekip olarak ne gibi bir ceza verileceği taraftarda merak bir şekilde bekliyor.

Hafta içi puan sıralamasında 2 puan ile bir üst sıramızda bulunan Gümüşhanespor ile kendi sahamızda oynayacağız , Gümüşhanespor da bizim gibi transfer tahtasını son gün açan ve 24 kişi transfer yapan bir takım geçen sezon Şanlıurfaspor’un kaptanlığını yapmış olan Sercan Kaya var Gümüşhanespor da tecrübeli ve gençlerden kurulu bir takım dikkat etmemiz gereken ve ciddiye almamı gereken bir takım sıralamaya aldanmamak gerekiyor.

Şanlıurfaspor’un bu maçı galip gelip üst sıralara çıkması gerekiyor takımımıza güveniyoruz bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48