Osman Özköylü hocanın gelişi ile birlikte 4 galibiyet , 2 beraberlik ile gözünü zirveye diken Şanlıurfaspor’da yüzler gülüyor. En son alınan Manisaspor galibiyeti takımın şampiyonluk’ a biraz daha yaklaşmış olduk, Manisaspor maçında belki iyi bir futbol ortaya koymadık ama geçmiş maçlarda ki gol yollarındaki sıkıntıları aşmış olduğumuz gözlerden kaçmadı. Bireysel olarak futbolcular biraz daha günlerinde olmuş olsalardı biz daha rahat bir galibiyet alırdık. Bundan sonraki kalan 9 maçta beklide zor maçlar kazanacağız , ama benim düşüncem kalan maçlarda iyi futbol beklemesin önemli olan 3 puan almak ve sezon sonu şampiyon olmak.
Milli maç nedeniyle bu hafta futbolculara 4 günlük izin veren teknik heyet ,Perşembe gününden itibaren Samsunspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.
Yönetim kurulu üst üste alınan galibiyetten sonra moraller yerinde , başkan Fethi Şimşek ve yönetim kurulu biz yöneticiler olarak elimizden geleni yapıyoruz.Bundan sonra taraftarlardan tek isteğimiz possolig kartlarını alıp Şampiyonluk yolunda bu güzel takımı desteklemelerini ve Samsunspor maçında tribünleri doldurmalarını istiyoruz.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu taraftarı maça çekmek içi çeşitli kampanyalar yapıyor, daha önce Possolig kartını al iç sahada 3 maç bedava seyret kampanyasından sonra, 10.000.ci Şanlıurfaspor possolig kartı alana orijinal Şanlıurfaspor forma ve kaşkol,15.000 ci Şanlıurfaspor passolig Kartı alan taraftara laptop, forma ve kaşkol hediyesi edileceklerini açıkladı.
Taraftarların da bundan sonraki maçlarda takımı yalnız bırakmayacaklarını inanıyoruz, Şanlıurfa şehri futbol kenti olduğunu Şanlıurfaspor marka değerine sahip çıkmak ve takımı yalnız bırakmamak gerekiyor. Artık takıma sahip çıkma zamanı geldi de geçiyor.
 Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49