Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde İzmir ekibi Bucaspor’u 4-0 lık farklı bir skor ile yenmesi iki hafta alınan kötü sonuçlara son vermiş oldu. Maç öncesi ligin düşme potasındaki Bucaspor ile oynamamız bizleri biraz düşündürse, futbolcular kardeşlerimiz zor maçı kolaya çevirmiş oldu. Play-Off için son derece önemli olan kritik haftalara girdik, iki hafta puan kaybı bizi ilk altının dışına atarken,bu hafta almış olduğumuz galibiyet ile tekrar dan ilk altının içinde yerimizi aldık.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Osman Özköylü hoca motive anlamında takıma katkı sağlamaya devam ediyor,bu takımın bu sene Play-Off da olsa bir üst lige çıkması gerekiyor.Sezon başından bu yana yapılan yatırımlar için Şanlıurfaspor süper lige çıkması gerekiyor.
Şanlıurfaspor da Kubilay ve Zenke’nin sarı kart cezalısı olmasından dolayı kadro da bir çok değişiklik yapmıştı Osman Özköylü hoca, Orta sahada Gökhan Alsan, sağ kanat ta ise Volkan Okumak takıma hücum anlamın da çok katkı sağladı.Şanlıurfaspor takımı koşan mücadele eden takım görünümünde idi sezon başından bu yana Gap Arena stadyumun da bu kadar rahat bir maç izlediğimi hatırlamıyorum.
Protokol Tribünün de Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç , Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci takımı yalnız bırakmadı.Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu da sezon başından bu yana takımın arkasın da olduklarını bu maçta da yalnız bırakmayarak gösterdiler.
Bundan sonra Şanlıurfaspor takımı Play-Off için her şey elinde,oynadığı maçları yenerek ilk altı için sıralama da yerini belirleyecek. Önümüzde ki hafta bir başka İzmir ekibi Altınordu takımı ile İzmir de bir maç yapacağız.Altınorduspor PTT 1 Ligde yabancı oyuncu oynatmayan tek takım,tamamen alt yapıya ve gençlere önem veren bir kulüp takımın yaş ortalaması 22 ,olması ve genç ekipten kurulduğu için çok koşan mücadele eden bir ekip, Osman hoca bu hafta Bucaspor takımı karşısına çıkan 11 sahaya sürmesi bizim açımızdan iyi olur.Bizim takımın bu hafta ki kadrosu da koşan mücadele eden ve gol pozisyonlarına giren bir ekipti.İzmir de bu kadroyu sahaya sürerse bizi mahcup etmez ve galip geliriz inşallah , Şanlıurfaspor takımına bu maçta başarılar diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…….  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49