Şanlıurfaspor bu hafta kendi sahasında karşılaştığı Alanyaspor maçında alınan 1 puana sevinelim mi,üzülelim mi aslında Play-Off yolunca çok kritik maç da alınan puan çok değerli sıralamada son iki maça girerken biraz zora sokmuş olsak da 2 maçta alacağımız galibiyetle yine Play-Off gideriz.Bu sezon oynadığımız kritik maçları bir değişle final maçlarını hiç kazanamadık zaten kazansaydık bugün ilk ikide direk süper lige çıkan ekip olurduk.
 
Takım olarak Alanyaspor karşısın da çok iyi futbol oynadık, iki devre halin de bir maç çıkardık ilk yarıda net 3 gol pozisyonundan yararlanamadık,2 devre ise Alanyaspor net 3 tane gol fırsatından yararlanmayınca maç berabere bitmiş oldu.
 
Maçın hakemi İlker Meral süper bir maç yönetti , Zenke’ye verilen kırmızı kart hakem haklıydı ama Alanyaspor’a vermediği penaltı ile Alanyaspor adına tepki topladı .Şanlıurfaspor takım olarak bu sezonun en iyi oyununu oynamış oldu.Maçta bir pozisyon sonrası  hakeme kızarak taraftarların göstermiş oldukları tepki bence yersizdi.Sahaya giren taraftar bile oldu oysa ki maçın 90 dakika olduğunu unutmayalım ki nitekim attığımız golle berabere kalarak 1 puan almış olduk.
 
Şehir olarak biraz sabırsız bir kitleye sahip’iz , sabırlı olmamız lazım bu takım bizim yapılacak her hatada bu şehir ve bu takım zarar görüyor.
 
Osman hocanın maç sonrası demecin de takımın oyunundan çok memnun kaldığını iki tarafında kazana bileceği maçı kazanamadıklarını, alınan puan da çok kötü olmadığını açıkladı.
 
Yönetim kurulu yine bu maçta tam kadro takımı yalnız bırakmadı.Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp Play-Off kalacaklarını ifade ettiler.
 
 
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…….  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49