Şanlıurfaspor kendi sahasında kale arkasındaki az sayı da seyirci ile çıkmış olduğu maç da ligin Şampiyonu Kayserispor ile oynadı maça iyi başlayan Şanlıurfaspor’a tek seçenek vardı oda galib gelip ve üst sırada bulunan Samsunspor ve Alanyaspor takımlarından 1 tanesinin puan kaybetmesini beklemektir.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı ata sözü bizlere hatırlattı ve  kendi sahamızda Kayserispor’a yenilmekten kurtulamadık.
Aslında Şanlıurfaspor dün akşam kaybetmedi ,Son beş hafta oynanan maçlarda alınan kötü sonuçlardan sonra Play-Off şansını kaybettik.Takım olarak bu sezon gerekli oyunumuzu ortaya koyamadık,daha önce ki yazılarımda yazmıştım biz bu sene takım olamadık tek tek futbolcuların kariyerlerine baktığımız zaman hepsi kendini ispatlamış futbolculardı ama bunu takım oyunu olarak bir türlü sahaya yansıtamadık.
Yönetim kurulu bu alınan başarısızlıklardan sonra Teknik direktör Cihat Arslan hocanın istifa düşüncesinden sonra , yönetim kurulu yapmış olduğu toplantıdan sonra Cihat Arslan hocanın istifasını kabul edip hemen yeni teknik direktör arayışına geçip bu ligin bir başka deneyimli hocası olan Osman Özköylü’yü ile anlaşarak yepyeni bir sayfa açmış oldular Osman hocanın gelişi ile birlikte ilk 5 hafta da mağlubiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor da her şey yolunda gitmeye başladı fakat bu haftalardan sonra da bu futbolcu kardeşlerimizin performansı düşmeye başladı ve sonraki maçlarda alınan kötü sonuçlardan sonra tekrar bir düşüş başladı.
Demek ki sorun teknik direktörde değil bu futbolcu kardeşlerimizdi 2.devresinde yapılan transferler de alınan 5 tane futbolcu aslında takıma katkı sağlamak için alınmış olsa da  bu oyuncular,takıma hiçbir katkı sağlamadı ve transfer yapılsın diye yapılan transferlerdi.Sezon başından bu yana kurulan bu takım da tek eksiğin gol yollarındaki son vuruşlarda ki becerisizliğimizdi bunu herkez biliyordu ama iyi golcü oyuncular alamadı kaliteli 2 oyuncu alarak sağlasaydık bugün bu duruma düşmüş olmazdık.
Yönetim kurulu bu sezon harcamış olduğu paraları bir nevi çöpe gitmiş oldu.Yönetim kurulu yapılan transferle de bir hayli hatalı olduklarını söylemeden geçemiyorum. Öncelikle yönetim kurulu toplantı yapıp bu başarısızlığı sorgulaması lazım, bir sonraki sene için bir olan üstü kongre kararı alıp mevcut yönetim den 5-6 tane yönetici hariç yeni bir yapılanma ve futbol dan anlayan bir ekip kurması lazım.Bir sonraki sene tekrar Osman Özköylü hoca ile anlaşılıp iyi bir ekip kurmamız lazım.Bu kurulacak yeni takımda Şanlıurfalı olan futbolcu kardeşlerimizin de takıma alınması lazım.Şanlıurfalı oyuncu Fevzi Özkan bizim ligde deneyimli bir oyuncu var yaklaşık 10 yıldır bu ligde mücadele ediyor ve kendini ispatlamış bir oyuncu bunun gibi oyuncuları takıma kazandırmamız lazım.
Şanlıurfaspor bu sene zaman zaman Zenke dışında yabancı oyunculardan faydalanamadı bizim ligimizde çok kaliteli yabancı oyuncular var. Alınacak yeni oyuncular süper ligden değil bizim ligimizde oynayan oyunculardan kurulu bir ekip oluşturup sezona başlamamız lazım. Bu sezon kurulan takımdan en az 8-9 oyuncu kalıp diğer oyuncular ile yollar ayrılmalı en az 3 tane kaliteli golcü oyuncu ile toplamda 9-10 oyuncu alıp yeni sezon için bir ekip oluşturulması lazım. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49