Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Yüzlerce Suriyeli Sığınmacı Harran’da
Dünyanın ilk üniversitesinin bulunduğu Harran ilçesine Suriyeli sığınmacılar için konteyr kent kurulurken bin Suriyeli sığınmacı giriş yaptı.
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi,Ceylanpınar ilçesinde bulunan çadır kentlerin yanı sıra Harran ilçesi ne’de konteyr kent kuruldu.özellikle kış şartlarına daha el verişli olan konteyr kent bin sığınmacıyı ağırlayacak.
Sabah erken saatlerde gelen Suriyeli sığınmacılar alınan kimlik bilgilerinin ardından konteyr evlerine giriş yaptı.Gelen Suriyeli sığınmacılar jandarma ekiplerinin kontrolünün ardından sıcak evlerine girdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49