Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Yer Bulamayan Suriyeliler Tarlalarda Yatıyor
Suriye'deki savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınarak Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde bulunan Suriyeliler, konteyner kente girmek için sıra bekliyor.
Yüzlerce Suriyeli vatandaş, kundaktaki çocuklarıyla beraber Harran ilçesindeki konteyner kente girmek için sıra bekliyor. Yaklaşık bir haftadır tarlada yatan yüzlerce Suriyelinin yardımına, çevredeki köylüler yetişti. Kazanlarla sığınmacılara yemek yapan vatandaşlar yüreklerinin dayanmadığını ifade ederek, yetkililerden bu sığınmacılara yardım edilmesini istedi.
Suriye vatandaşları ise "İnşallah bizi de alırlar diye haftalardır burada soğukta bekliyoruz ama almıyorlar. Çoluk çocuk perişan haldeyiz, yardım edin bize" dedi. Şanlıurfa emniyeti ve jandarma ekipleri ise çevrede olası bir duruma karşı önlem aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49