Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Yarıyıl Karneler Dağıtıldı.
Kentte karne dağıtım töreni dolayısıyla, Yenice Merkez İlköğretim Okulunda tören düzenlendi. Törene Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç, İl genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Milli Eğitim müdürü , Metin İlci öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Şanlıurfa’da Okul öncesi 43260, ilköğretim 427 637, Lise 84 688 toplam 555 bin 585 kişi karne aldı. yarıyıl tatili 11 şubat’ta bitiyor. Şanlıurfa karne dağıtım töreni için Yenice Merkez İlköğretim okulunda yapıldı. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç çocuklara karneleri verirken taktir belgesi alan öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç karne dağıtımında” ilk ve orta öğretimde bugün karne günü 2012-2013 öğretim sezonunda ilk yarıyılı tamamlamış bulunuyoruz, Şanlıurfa öğrenci sayısı bakımından Türkiye’nin 4. ili kırsal nüfusu çok olan öğrenci sayısı fazla olan bir ilimiz çok ciddi yatırım yapıyoruz şuanda 2700 üzerinde derslik inşaatı devam ediyor 3000 küsür derslik ihalesi için hazırlık içersindeyiz bazı şartlarımız daha iyi olursa çocuklarımız, öğretmenlerimiz, milli eğitim camiamız, velilerimiz özveri ile çalışarak başarılı bir sezonu geride bıraktılar çocuklarımız 15 günlük iyi bir dinlenme ve tatil veriyorum aileler onları sıkıştırmasınlar karneler şöyle böyle diye diğer çocuklarla kıyaslamasınlar sevgi ile yaklaşsınlar sevgiyle çocukları karşıladığınızda çocukları ikinci yarı daha başarılı olacaklar dayak kötü muamele böyle şeylere izin vermememiz gerekir. Velilere bunu tavsiye ediyorum dedi.” 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49