Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

YAPILAN PROJELER TAMAMLANIYOR
 Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, birim müdürleri ve teknik sorumlularla birlikte tamamlanmasına kısa bir süre kalan projeleri yerinde inceledi.
Karaköprü Belediyesi, ilçe halkının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geleceği gören ve planlayan bir anlayışla hareket ederek hayata koyduğu, gerçekleştirdiği projelerin birçoğunun sonuna gelerek bir sonraki yıl için yep yeni projeler ve hizmetler için en alt kademesinde en üst birimine kadar canla başla ekip ruhu içerisinde yöneten Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, sabah saatlerinde teknik personel ve birim müdürleri ile yaptığı incelemeler sonucunda bir değerlendirme yaparak şunları söyledi; “Mevsim kış olmasına rağmen Karaköprü Belediyesi son sürat bir şekilde gerçekten çalışmalarına devam ediyor. Bugünde biz arkadaşlarla birlikte teknik kontrolü ve Müdür arkadaşlarla birlikte hemen hemen yüzde 95’i tamamlanmış olan kültür merkezimizi, spor merkezimi ve her mahallede yapmış olduğumuz kapalı otopark ve semt pazarlarını inceledik şuanda da dere (Akpınar Deresi) noktasındayız derenin 1.etabı bitmiş vaziyette 2.etabı da inşaat halinde devam ediyor. Tabi mevsim kış ama ekip son sürat bir şekilde çalışıyor Karaköprü’ye hizmetin, kalitenin, sosyal yaşamın, kültürel yaşamın, tüm mekânlarını sunmaya çalışıyor. Ben emeği geçen fen işleri müdürüme, teknik arkadaşlara bu işte emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum onlara başarılar diliyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48