Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

UZAKLAR UZAK KALMASIN
Doğuş Üniversitesi, 2013 yılında da hem eğitime destek vermeyi hem de öğrencileri mutlu etmeyi yine unutmadı. 2011 ve 2012 yıllarında olduğu gibi 2013’e girerken de uzakları yakın eden kardeş okul projesini gerçekleştirdi.
Doğuş Üniversitesi, düzenlediği üç ayrı “kardeş okul kampanyası” ile kilometrelerce ötede olanaksızlıklara karşın eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrencilere ulaşıyor.
Toplumsal Duyarlılık Projeleri Ofisi koordinatörlüğünde,  7-15 yaş arası çocukların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak üzere, “Elden Ele Kitap”, “Kıyafetlerinize Yeni Gardıroplar” ve “Tıka Basa Çanta” adlarıyla eş zamanlı olarak üç ayrı kampanya yürütüldü. Kampanyalara, Doğuş Üniversitesi’nin ve Doğuş Eğitim Kurumları’nın öğrencileri, çalışanları ve dışarıdan destek vermek isteyen gönüllüler birçok bağışta bulundu. Kütüphanelerde bekleyen okunmuş kitaplar, derslere yardımcı kitaplar ya da edebiyat eserleri, kalem, defter, cetvel, boya gibi kırtasiye malzemeleri ile birinci ve ikinci el kıyafetler toplandı. Ayrıca, UFO Firması tarafından okullara ısıtıcı desteği ile İsabet Yayınları tarafından lise test kitapları desteği sağlandı.
Sınıflandırması ve paketlemesi bizzat Doğuş Üniversitesi’nin gönüllü öğrencileri tarafından yapılan yardımlar; Şanlıurfa’daki Merkez Dikme İlköğretim Okulu ve Emirler Abdülkadir Demirkol İlköğretim Okulu, ile Van’daki Çaldıran Yaşkütük İlköğretim Okulu öğrencilerine ulaştırılmak üzere 14 Ocak Pazartesi yola çıkıyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49