Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Ulucanlar Yol Sorunu Çözüldü
Şanlıurfa’nın Ulucanlar köy sakinleri yol sorunlarını geçtiğimiz günlerde sitemizde haber yapmıştık
Şanlıurfa merkeze bağlı Ulucanlar köyü kış mevsiminin gelmesiyle birlikte çamurlar içinde yaşamak zorunda kalıyor. yetkililerden çare bulunmasını isteyen çocuklar’ her zaman köyümüz çamur içinde, okula gidince çamurlu ayakkabılar ile sınıfa giriyoruz. bizde artık temiz elbise giymek ve çamursuz bir ayakkabı giymek istiyoruz. Lütfen vali amca bize yardımcı olsun dediler. Ulucanlar köy muhtarı Mahmut alkan ise’ burası Şanlıurfa merkeze bağlı Ulucanlar köyü. Yıllardır burası yolsuz bir şekilde, çocuklar çamurun içinde vatandaş az kalsın ayakkabı yerine poşet giyecek. defalarca müracaat ettik fakat ne gören var, ne gelen. Seçim zamanı insanların buraya gelip bize oy verin demeleri ve söz vermelerinden bıktık. Lütfen bu duruma vali bey çare bulsun köylüler bıkmış durumda diye konuştu.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın merkeze bağlı Ulucanlar Köyü’nde incelemelerde bulundu. Vali Güvenç’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Ulucanlar Köyü Muhtarı Mahmut Alkan eşlik etti.
İlk olarak köyün girişindeki yolları inceleyen Vali Güvenç, köyün sokaklarını dolaşarak köy yollarının yapılması hususunda özel idare yetkililerine talimat verdi. İnceleme esnasında köy muhtarı Alkan’dan köyün sorunları ile ilgili bilgi alan Vali Güvenç, köyün eksikliklerinin en kısa sürede giderileceğini belirtti. Köy meydanında bulunan direklerin kaldırılarak yol yapım sürecinin başlayacağını söyleyen Vali Güvenç, Dedaş yetkililerine de elektrik direklerinin yerlerinin değiştirilmesi konusunda talimat verdi.
Köyün yol sorununun çözümü konusunda yetkililere gerekli talimatları verdiğini anlatan Vali Güvenç,  “Pazartesi günü Dedaş İl Müdürümüz ile İl Özel İdaremiz birlikte müdahale edecekler ve pazartesi günü Ulucanlar Köyünün içindeki yol sorununu çözmüş olacağız” dedi. Muhtarın rahatsızlığını ortadan kaldıracaklarını kaydeden Vali Güvenç; “Biz de bugün Genel Sekreterimizle ve Yol İşleri Müdürümüzle birlikte köye gelip incelemede bulunduk. Yerinin değişmesi gereken elektrik direkleri var. Çamur içerisinde olan yol var. Bunları 2-3 gün içerisinde halledeceğiz. Çocuklarımız çok rahat bir şekilde okullarına gidip gelecekler”  dedi.
Daha sonra konuşan Köy Muhtarı Mahmut Alkan ise, “ Sağ olsun Sayın Valimiz ve Ekibi köyün sorunuyla ilgilendiler. Yakında sorunlar çözülecektir” dedi.
Konuşmaların ardından çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Vali Güvenç, çocuklara şeker dağıtarak onlarla sohbet etti.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49