Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Tatlıses İsot Açıldı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından hibe desteği ile kurulan Gıda İmalatçıları Sitesinde yer alan isot fabrikasının açılış törenine katıldı.
Fabrikanın açılışında bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Şanlıurfa bölgenin yıldızı olmaya aday bir kent. Tarım ve tarıma dayalı tesislerin artmasından yanayız. Bu tür fabrikaların açılması Şanlıurfa'nın marka değerini artıracaktır, hayırlı olsun” dedi.
Açılışa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli, Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Mahmut Ökten, Evren Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Arslan, Gıda İmalatçıları Sitesi Başkanı Kureyş Çelik, Mehmet Billurcu ve fabrika yetkilileri katıldı.
“-Hayvancılığa Dev Yatırım
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Şanlıurfa Merkeze bağlı Kaplan Köyü yakınlarında Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme İl Koordinatörlüğünün desteğiyle kurulan Küçükbaş Hayvancılık Tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Vali Güvenç’e, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ferhat Şelli de eşlik etti.
Tesis hakkında bilgi veren Kooperatif temsilcisi Fehmi Kaplan ve Selami Kaplan, tesisin 13 dönümü kapalı olmak üzere 43 dönümlük arazi üzerinde 5 bin hayvan kapasiteli olduğunu ve tesiste 4 bin küçükbaş hayvanın olduğunu söyledi.
Vali Güvenç ise hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak Müsteşar yardımcısı Ferhat Şelli’ye de katkılarından dolayı teşekkürlerini ifade ederek birlikte tesisin açılışını gerçekleştirdiler. Vali Güvenç açılışın ardından, Müsteşar Yardımcısı Şelli ve beraberindekilerle birlikte tesisi gezerek tesisle ilgili bilgi aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48