Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Suriye Yardım Platformundan 28.Tır Yola Çıktı…
Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve 60 Sivil toplum Kuruluşunun başlatmış olduğu Suriye’ye Yardım Platformu şanlıurfa’lı hayırseverlerden toplamış olduğu 28. TIR’ı Suriye’ye gönderdi.
 
Suriye Platform Başkanı Osman Gerem 1 Un 1 Bataniye Kampanyamızı Destekliyelim.
 
Suriye Platform başkanı Osman Gerem, “Şanlıurfa’dan Suriyeli mazlum halka ;vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Bugün 28.Tır’ımızı gönderiyoruz. Siverek ilçemiz toplamış olduğu yardımları bize gönderdiler.Bizde eksik olan gıdaları yükleyerek gönderiyoruz.
Suriye’de Resuleyn, Kobani, Drezor diğer bölgelere  yardımlar ulaştırdık. Irk, dil, din,mezhep,Kürt, Arap ayrımı yapmadan mazlum olan herkese yardım gönderiyoruz.
Şanlıurfa’lı hemşerilerimi 1 un 1 bataniye kampanyamıza destek olmalarını arzu ediyorum”.
 
 
Siverek platform başkanı Celal Koç,”Siverekteki tüm okullar ve hayırseverlerden yardımlar topladık. Kaymakam ,Sağlık çalışanları ve sivil toplum kuruluşları destek verdiler .Kendilerine ve hayırsever Siverek halkına buradan teşekkür ediyorum”.
 
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, “Komşumuz, dindaşımız ,kardeşimiz Suriye halkı kış şartlarında bizlerden yardım bekliyor.
Vatandaşlarımızda duyarlılık gösteriyorlar .Emeği geçenleri teşekkür ederim.hedef kitlenin sıkıntısı çok büyük, yardımlarımızla bir nebze faydalı oluyorsak ne mutlu bize. Okullarımız dan da öğrencilerimiz velilerimiz de yardım ediyorlar.Kardeşliğimizi göstermenin zamanı olduğunu düşünüyorum .Vatandaşlarımızın daha çok yardım etmelerini temenni ediyorum”. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49