Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Sertifikalılara İş
Daha önce tekstil kursları, halkla ilişkiler ve tanıtım kursları, büro yönetimi ve sekreterlik kursları, Cam İşlemeciliği Kursları ve daha birçok alanda açılan kurslarla yüzlerce kişiyi meslek sahibi yapan Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü, istihdam projelerine çağrı merkezi elemanı, muhasebe elemanı, sekreterlik kursları ile devam ediyor.
İşkur Şanlıurfa İl Müdürlüğü, eğitim ve istihdam arasında etkin iletişim kurmak, iş gücü piyasasında arz talep dengesine cevap verebilmek için gerçekleştirdiği programlara aralıksız devam ediyor. Son olarak çağrı merkezi elemanı, muhasebe elemanı, sekreterlik kursları ile istihdam çalışmalarına hız veren İşkur çalışanları, yüzlerce kişiyi meslek sahibi yapıyor. Kursların sonunda başarı ile eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifikaları sayesinde iş ararken birçok kişinin önüne geçmiş olacak.
Çalışma ve İş Kurumu Şanlıurfa İl Müdürü Necdet Karasevda konuyla ilgili;
‘’İşkur ailesi olarak en büyük hedefimiz istihdam sağlamak ve işsizliği azaltmaktır. Bakanımız Faruk Çelik, Valimiz Celalettin Güvenç ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle istihdam çalışmalarına hız verdik. 2012 yılında büyük başarılara imza atan İşkur çalışanları 2013 yılının ilk günlerinden itibaren başarılı çalışmalarını arttırarak sürdürmektedir. Açtığımız kurslar sayesinde birçok kişi meslek sahibi olarak iş hayatına atıldı. İşkur olarak devletin bize verdiği imkânlar dâhilinde, özellikle istihdam ve işsizlik konusunda faaliyetlere aralıksız devam edeceğiz.
İşsiz olan kardeşlerimizin de İşkur’a gelmelerini güleryüzlü ve azimli bir şekilde çalışan İşkur personelinden danışmanlık almalarını ve uygun işe yönlendirilmelerini istiyoruz’’ dedi.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49