Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Savcılığına Suç Duyurusunda Bulunduk
Toplu taşımada 40 tane otobüs ,son bir yıl içinde hattan çektirilmiştir.Bu otobüslerin 26 tanesi bizzat Belsan a.ş tarafından hattan çektirilmiştir.Bu boş hatlara aylık 78 bin tl boş hat parası ödenmektedir.18 ay içinde ödenen para 1 milyon tl’yi aşmıştır.Bu boş hatlardan para alan iki belsan müdürüde bulunmaktadır.Ortada organize işler bulunmaktadır.Bu konuda bugün Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk.
Suç duyurusunda ;son 18 ay içinde fiilen çalışan 40 aracın toplu taşımadan çektirildiğini; bu durumun yönetmenliğe göre suç olduğunu ve burada meydana gelen araç eksikliği dolaysıyla yine aynı yönetimin 55 araç kiraladıklarını ve burada sadece 2012 yılı için 8 milyon tl belediye zararı olduğunu ayrıca bu boş hatlara ödenen ücretin 1 milyon tl olarak bir kamu şirketi olan Belsan’ın zarara uğratıldığı ortadır.Burada anlaşmalı olarak Belediye Ulaşım Hizmetleri ve Belsan yöneticileri kamuyu zarara uğratmaktadırlar.İçinde belsan müdürler ininde olduğu usulsüz para aktarımları hususunda savcılığa şikayet başvurusunda bulunduk.  
 50 ARAÇ KARARI  ULAŞIM KOMİSYONU RAPORU BEKLENMEDEN OLDU BİTTİYE GETİRİLMEK İSTENİYOR
Belediye pazartesi günü 50 otobüs için tekrar meclis kararı istemektedir. Bu konuda geçen ay  mecliste 6 kişilik resmi ulaşım komisyonu kuruldu. Komisyonun çalışmaları devam etmesine rağmen  komisyon raporu beklenmeden  bu 50 aracı Fakıbaba Belediyesi  meclisten geçirmek istiyor.Çünkü iplikleri pazara çıkmak üzere bizim verdiğimiz 40 araç plakası doğrudur ve bunun 26 tanesinde Belsan tarafından  hattan çektirilmiş ve  boş hat parası ödenmektedir.
 SON OLARAK  AK PARTİYE SESLENMEK İSTİYORUZ:
Fakıbaba’nın partiye alınması sizin iç işiniz olarak bizi ilgilendirmez.Ancak bizi ilgilendiren son iki ayda AK partili meclis üyelerinin RED oyuyla kabul edilmeyen bu otobüsler 3. sefer sırf Fakıbaba ,AK partiye geçti diye kabul mü edilecektir ? Neden komisyon raporu beklenmeden görüşülme kararı alınıyor ? Bizler ulaşım komisyonun vereceği karara şimdiden saygılıyız ama komisyon raporu olmadan bir oldu- bittiye getirilmek de istemiyoruz.
AK PARTİ; Urfa’da barışın ,düzenin tekrar tesisi için karar alıcımı olacak yoksa Fakıbabanın imha ve intikam politikalarında bir aracmı olacaktır. Pazartesi 50 araç oylamasında AK parti gurubu buna karar verecektir.Artık dilimizde tüy bitti bilinçli bir şekilde hatlar belsan tarafından boşaltılıyor ve sonrada araç eksik deniyor.
Bizim ümidimiz  AK partinin haktan ,vicdandan ve toplumsal barıştan yana tavır alacak olmasıdır.Sayın AK parti İl başkanımıza ve meclis gurubuna sesleniyoruz:’’ Kinin,intikamın bir politika olarak kullanılmasına izin vermeyin.Aklın,uzlaşmanın hep birlikte kazanmanın sesi olun,Fakıbaba eski düşmanlarını bu sefer sizlerle vurmasın…Esnafın toptan imhasına evet demeyin... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49