Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Polisler spor yaparak görev yapacak
Şanlıurfa Polisevinde tadilat yapılarak spor solunu dönüşen spor salonun açılışını Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nun Eşi Zübeyde Likoğlu ve spor solunun da emeği geçen bayanlar açılış kurdelesini beraber kestiler.
 
İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Polisevinde düzenlenen açılış töreninde, bir süre önce kantin olarak kullanılan bölümün tadilatı yapılarak spor salonu, sauna ve hamama dönüştürüldüğünü belirtti.
 
Emniyet mensuplarının talebi üzerinde spor salonunu yaptıklarını ifade eden Likoğlu, şunları kaydetti:
 
"Çok arzu edilen, güvenilir, hijyenik ortamda öncelikle bayanlara hizmet edebilecek bir spor salonu yaptık. Vali Celalettin Güvenç'in ciddi katkıları ve destekleriyle buranın yapılandırılması ve tadilatı gerçekleştirildi. Spor aletlerinde kısmi eksiklerimizi var. Onu da en kısa zamanda tamamlayıp personelimizin ve halkın hizmetine sunacağız. İnanıyorum ki burası hem halkımızın hem de personelimizin güvenli bir şekilde spor yapabileceği mekan olacak. Polisevi sadece polislerin hizmet aldığı bir yer değil, halkımızın hizmet aldığı yer olacak." Likoğlu, daha sonra bazı spor aletlerini inceleyip basın mensuplarına salonu gezdirdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48