Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Özel İpekyol Hastanesinden Yatırım
Özel İpekyol Hastanesi ve Özel İpekyol Sağlık Meslek Lisesi yönetim kurulu Başkanı  Mustafa Çınar Gap’a Devlet planlama teşkilatından emekli Turan Kaya’yı Harran Otelinde Öğrenci velileriyle bir araya geldiler.
 
Okul Müdürü açılış konuşmasında “okulu açarken diğer okullarda olduğu gibi bazı sıkıntılarımız oldu ama şuanda 26 öğretmenimizle beraber görevimiz sürdürmekteyiz dedi”
 
Mustafa Çınar sağlık sektörü ve okul ile ilgili yaptığı açıklamada “Bana inanan bana güvenen Şanlıurfa halkına teşekkür ederim. Ben hizmetlerimiz urfa Halkına ve öğrenci velilerimizde görsün diye böyle bir seminer düzenledik.  Şanlıurfa Özel İpekyol hastanemiz  eleman yetiştirmek için Şanlıurfa Özel İpekyol Sağlık Meslek Lisesini açmış bulunmaktayım gelecek yıl 1500 öğrenci sayımız olmuş olacak. Bu öğrencilerden 940 kişi  bizim Hastanemizde çalışmak üzere işleri de hazır olacaktır.
Özel İpekyol Hastanesi diğer hastanelerden ayrı olarak buraya gelen hasta oteli gelir gibi olacak koğuş sisteminden oda sistemine geçeceğiz odalarda banyo, lavabo, mini mutfak ve refakatçinin kalacağı yer olacak
Özel İpekyol Hastanesinin ilk semeresi olan Özel İpekyol Sağlık Meslek Lisesi kurmuş olduk arkasından enjektör fabrikasını kuruyorum ve bunun hemen akabinde bir yıl içersinde Hastanemizi faaliyete girmiş olacak
Turan Kaya ise “Özel İpekyol Hastanesi bambaşka bir hastane olacak genç nüfusla beraber yaşlı nüfusa sahip çıkacağız yaşlılar için özel bir yer düşündük hastane bünyesinde dedi”
 
-ŞANLIURFA’YA ENJEKTÖR FABRİKASI KURULUYOR
Tarım kenti olarak adını duyuran Şanlıurfa sanayi kenti olma yönünde de hızla ilerliyor. Bu çerçevede Şanlıurfa’ya enjektör fabrikası kuruluyor. Özel İpekyol Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, Şanlıurfa’ya enjektör fabrikası kurma çalışmalarına başladıklarını söyledi.  
Şanlıurfa’da kurulan Özel İpekyol Hastanesinin tanıtım toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çınar, Şanlıurfa’ya sağlık yatırımlarına devam ettiklerini vurgulayarak, “Şanlıurfa’da 200 kişinin çalışabileceği enjektör fabrikası kurmak için çalışmalara başladık” dedi.
 Fabrikanın İkinci Organize Sanayi Bölgesinde kurulacağını belirten Çınar, “Urfa’mız 6. Teşvik bölgesi içerisinde. Bu fabrika için 50 Milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Bu Şanlıurfa’mız için güzel bir fırsat.  40 milyonluk bir teşvik aldık. İkinci Organize’de yer tahsis ettik. Şuanda proje ve alt yapı çalışmalarımız başlatılıyor. İnşallah 7 ay içerisinde fabrikamız faaliyete geçecektir. Fabrikamız yıllık 300 milyon enjektör üretecek bir kapasiteye sahip olacak.  Amacımız Şanlıurfa halkına daha güzel bir hizmet verebilmektir. İnsanlığa yapılan en güzel yatırım maddi ve manevi olandır. Bu çerçevede sağlık açısından Şanlıurfa’ya hizmet vermeye devam edeceğiz  ” diye konuştu.
Seminer konuşmaların ardından öğrenci velilerine yarı yıl karneleri dağıtıldı.(Mustafa BAYAR)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49