Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Okul Bahçesi mi Araç Otoparkı mı ?
Şanlıurfa kent merkezinde bulunan ve çok sayıda kız öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Şanlıurfa Kız Lisesindeki öğrenci okul bahçesi adeta otoparka dönüşmüş durumda. Teneffüs saatlerinde ve beden eğitimi derslerinde çok sayıda kız öğrencinin teneffüslerini ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla yapılan okul bahçesi araç otoparkına dönüşmüş durumda.
Bu durumdan rahatsız olan öğrenciler okul bahçesine öğretmen ve okul yöneticililerinin araçlarını park ettiklerini belirterek her teneffüste sorun yaşadıklarını belirterek durumu uzun zamandan bu yana veliler  okul yönetimine bildirdikleri halde sorunun çözülmemesinden dolayı yetkililerden yardım istediler.
Haftanın her günün okul bahçesinde basketbol ve beden eğitimi derslerinin olduğunu belirten öğrenciler  “ Okul bahçesi otoparka dönüşmüş durumda ne basketbol oynayabiliyoruz nede beden eğitimi derslerimizi yapamıyoruz” diyerek sorunun çözülmesini istediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49