Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

OĞLUNUN YAŞAMASI İÇİN DEVLET YARDIM BEKLİYOR
Oğlunun beyin Tümörü’ne yakalanmasının ardından yardım bekleyen acılı Baba oğlunu kaybetmemek için yetkililerden yardım bekliyor.
 Kastamonu’da ikamet eden Mehmet Yetgin(31)  6 yaşındaki oğlu Muhammed Baran Yetkin’in beyin tümörü hastalığına yakalanmasının ardından perişan oldu. Oğlunun tedavisi için yurt dışından 3 ayda bir 320 Euro ile iğne getiriyordu. Maddi imkansızlık içine giren ve amelelik yaparak oğlunu hayata tutturmaya çalışıyor. Artık çaresiz kalan baba yurt dışından gelen iğnenin 340 Euro olmasıyla tamamen yıkıldı. Oğlunun tedavisi için yetkililerden yardım isteyen gözü yaşlı baba Allah rızası için oğlumu kurtarın yardımcı olun dedi.
 Baba Mehmet Yetgin’ oğlum Muhammed doğumundan itibaren beyninde kötü huylu tümör bulunmakta. Ben işsizim. Şimdiye kadar bazı büyüklerimden alınan yardım ile olumun tedavisini yaptırıyordum. Artık dayanacak gücüm kalmadı her yere kafamı vuruyorum bende çare bulmak için dolaşıyorum amelelik yapıyorum. Allah rızası için Sayın Başbakanımız, Sağlık Bakanımız sesimi duysun bana yardım etsin. Oğlumun yaşamsını istiyorum. Diyerek gözyaşlarını tutamadı.
   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49