Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Minik Öğrencilerden Resim Sergisi
Özel Çağlayan İlkokulunda okuyan minik ressamlar hayallerindeki dünyayı çizdiler ve boyadılar.
Anasınıfı öğrencilerinin özgürce boyadıkları ve hayallerini renklendirdikleri Sanat Şenliği ve Resim Sergisinin açılışını Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa ÜSKÜPLÜ yaptı. Açılışa  öğrenciler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.
Urfa City AVM’de açılan sergiye ilgi büyüktü. Öğrencilerin el emeği ve göz nuru olan sergi 19-20 Ocak tarihlerinde açık kalacaktır.
Okul Müdürü Mustafa ÜSKÜPLÜ “Öğrencilerimiz Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Derslerinde özgürce boyamak ve renklendirmek isterler hayallerini… yapmaya çalıştıkları aslında mutluluğun resmidir… Ve başarırlar”
Hepsi birbirinden yetenekli ve başarılı olan öğrencilerimizi, onları yetiştiren anasınıfı öğretmenlerimizi tebrik eder,  desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz velilerimize de gönülden teşekkür ederim” dedi.
Anasınıfı öğretmenleri Hatice GÜLLÜDAĞ ve Filiz ATMACA “Öğrencilerimiz sanat etkinliği derslerinde kendilerini tanımaya çalışırlar. İçlerindeki gizli güzelliği ve yeteneklerini dışa yansıtırlar. Yoğun geçen bir dönemin yorgunluğunu atarlar. İmzası kendilerine ait bir resim ve tasarım ortaya koymak isterler. Sonunda ortaya böyle güzel sergi çıkmış oldu”.
Bu çalışmalar öğrencilerimizin tasarım yeteneklerini uygulama ve geliştirme, el becerilerini sergileme, hayal güçlerini açığa çıkarma, sanatı seven sağlıklı mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlar” dediler.
Öğrencilerin el emeği ve göz nuru olan çalışmalar 7’den 70’e sergiyi gezen herkesten büyük ilgi ve takdir topluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49