Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

MADDE BAĞIMLILIĞINA ZILGITLI GÖNDERME
Şanlıurfa’da Yeşilay Cemiyeti ile Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinin İşbirliği ile öğrenciler Madde Bağımlılığına dikkat çekmek için “Sigarayı Bırakıyorum” paneli düzenlendi. “Cello Dede Sigarayı bıraktı” adlı tiyatro gösterisi yapan öğrenciler sigarayı bırakmaya zılgıtlı göndermede bulundu.
Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinin konferans salonunda düzenlenen “Sigarayı Bırakıyorum” Paneline Vali Yardımcısı Aylin Kırcı duman, Okul Yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Panelde açılış konuşmaları öncesinde Şair Abdi İlköğretim Okulu  4- A sınıfı öğrencileri “Cello Dede Sigarayı Bıraktı” tiyatro gösterisinde bulundular  Şanlıurfa’nın yerel kıyafetleriyle sahneye çıkan öğrenciler, sigaradan kocasını ve erkek kardeşini kaybeden bir annenin çocukları ile birlikte kayın pederine sigarayı bıraktırma çabası anlatılıyor. Oyunun sonunda “Cello Dedenin” sigarayı bırakmasına sevinen öğrenciler madde bağımlılığına zılgıtlarla göndermede bulundu.  Madde bağımlılığını bırakmaya işaret eden oyun salondakiler tarafından yıoğun ilgiyle karşılandı.  Daha sonra Yeşilay Cemiyeti tarafından hazırlanan “Sigarayı Bırakıyorum” kitapçıkları konuklara dağıtıldı.(Mustafa BAYAR)
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49