Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Küçük Yusuf Kanalda Boğuldu
Şanlıurfa’da sulama kanalı üzerinde boruya çıkan 10 yaşındaki Yusuf dengesini kaybetmesi sonucu kanala düşerek hayatını kaybetti.
 Olay akşam saatlerinde çevre yolu üzerinde bulunan ana sulama kanalında meydana geldi göre Yusuf aslan(10) ailesine ben amcamlara gidiyorum diyerek evden ayrılmış. Yine iddiaya göre bir arkadaşından beraber kanal civarında köpek bulup kanalın karşısından getirmek istediler. Bu esnada kanal borusu üzerinde dengelerini kaybeden iki arkadaş sulama kanalına düştü. Çevredeki vatandaşların durumu görmesi üzerine ismi öğrenilemeyen Yusuf la beraber suya düşen arkadaşı kurtarıldı. Küçük Yusuf ise kanalda boğularak hayatını kaybetti.
 Olay yerine gelen polis ekipleri Yusuf’un cansız bedenini su altı ekipleri tarafından dışarı çıkararak olay yerinde incelemelerde bulundu.
 Öte yandan haberi alan baba Abdulrezak aslan sinir krizleri geçirerek gözyaşlarını tutamadı diğer yakınları da vatandaşlar tarafından teselli edildi.
 Olayla ilgili inceleme başlatılırken Yusuf’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesine götürüldü.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48