Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Köyünün Gururu Oldu
Kazanılan bu başarı çok zor şartlar altında eğitim veren köy okullarının da ne kadar başarılı olabileceğini herkese gösterdi. Anafen müdürü ve öğretmenleri ödül takdimi için Çiftlik İlköğretim okuluna giderek, köy okulunun başarısını kutladı. Dershane müdürü Fatih Kaya ödül takdiminden önce söz alarak “ Dershanemizin ilçe genelinde yapmış olduğu STS’ de köy okullarından ilçe birincisi çıkmasının kendilerini şaşırttığını; bundan dolayı ilçe birincisi olan Şıyar Öztürk’ü ve sınıf öğretmeni Onur Akalın’ı kutluyorum“ dedi. Kaya “Çiftlik İlköğretiminin başarılarını daha önce de duyduğunu, ödül takdimi için okula geldiklerinde bu başarının tesadüf olmadığını ifade etti. Konuşmasının ardından Anafen Dershane müdürü Kaya,  ilçe birincisi olan Şıyar Öztürk’e ve sınıf öğretmeni Onur Akalın’a birer tane çeyrek altın hediye etti. Çiftlik İlköğretim Okulu Müdürü M. Kerim Kaya ise “ Anafen dershanesi müdürü ve öğretmenlerine teşekkür etti. Kaya öğrenci Şiyar Öztürk ve bu başarıda emeği olan sınıf öğretmeni Onur Akalın’ı tebrik etti.
Öğrencisinin başarısından gurur duyduğunu belirten sınıf öğretmeni Onur Akalın ise “ Başarının asla bir tesadüf olmadığının Şıyar’ın çok çalışarak bu başarıyı kazandığını ve Şıyar’n hayatında hep başarılı olacağını düşündüğünü ifade etti. Ayrıca Şıyar’ ın babası Osman Öztürk ise oğlunun başarısıyla gurur duyduğunu belirterek sınıf öğretmenine teşekkürlerini iletti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49