Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Kayıtlı Kaç Hattınız Var?
(BTK) internet sitesinden 10 gün içinde 364 bin 610 kişi, haberi olmadan adına kayıtlı cep telefonu olup olmadığını sorguladı.
 
Sorgulama yapan bir vatandaş, haberi olmadan adına kaydettirilen 265 cep telefonu hattının tanımadığı kişilerce kullanıldığını öğrendi.
 
BTK'nın, vatandaşların bilgisi dışında adlarına cep telefonu hattı açılmasını önlemek, daha önce bu şekilde açılan hatların tespit edilmesi ve iptalini sağlamak amacıyla "İnternet Üzerinden Hat Sorgulama Hizmeti" 2 Ocak 2013 tarihinde başlatıldı.
 
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, "İnternet Üzerinden Hat Sorgulama Hizmeti"nden 10 gün içinde 346 bin 610 kişi yararlandı.
 
İnternet üzerinden yapılan sorgulamalar sonucunda, bir vatandaşın adına haberi olmadan açılan 265 cep telefonu hattının başkaları tarafından kullanıldığı ortaya çıktı.
 
Hat sorgulama sistemi sayesinde 12 bin 133 kişi, adlarına 10'dan fazla hat açıldığını öğrenirken 21 binden fazla kişinin üzerinde 5 ve daha fazla telefon hattının kayıtlı olduğu belirlendi.
 
ÜZERİNİZE KAYITLI KAÇ TANE HAT VAR?
https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49