Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Kaya: Gazeteciler Toplumun Vicdanını
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Mehmet Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü nedeniyle yayınladığı mesajda; gazetecilerin toplumun vicdan ve duygularına tercüman olduğunu söyledi.
 
Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Yayınladığı mesajda; gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek için sıcak haber ulaştırma gayreti içerisinde gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Kaya; gazetecilerin bu anlamda toplumun vicdan ve duygularına tercüman olduğunu söyledi.
 
Gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığına değinerek, gazetecilik mesleğinin çok kutsal olduğunu kaydeden Başkan Kaya,  gazetecilerin ülke ve dünya gündeminde gelişen olayları kamuoyuna anında ve başarıyla ulaştırdıklarını aktararak, çalışan gazetecilere başarılar diledi. “Yerel basın, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülen projelerin kamuoyuna aktarılmasında büyük önem taşımaktadır.” diyen Kaya; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutlayarak tüm çalışan gazetecilere sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49