Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kaptandan Açıklama
Şanlıurfaspor’un kaptanı ve forvet oyuncusu Serdar Özkan son zamanlarda hakkında çıkan transfer dedikodularının asılsız olduğunu söyledi. Özkan, “Yürekten baş koyduğumuz bu yolda sonuna kadar yürüyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi
Özkan yaptığı yazılı açıklamada, son dönemlerde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirerek, “Hakkımda çıkan transfer dedikodularının asılsız olduğunu söylemek isterim. Yürekten baş koyduğumuz bu yolda teknik heyetimiz, takım arkadaşlarım ve Büyük taraftarımızla sonuna kadar en başta yürüyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Şanlıurfa halkının ve büyük Şanlıurfaspor taraftarlarının 2013 yılının kutlayan kaptan Özkan,  “2013 yılı Şanlıurfa halkına ve Büyük taraftarımıza sağlık,mutluluk, başarı getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49