Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

kadınlardan çocuklara sürpriz…
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilatı, kent merkezinde maddi olanakları kısıtlı ailelere yönelik giyim yardımında bulundu.
CHP Kadın Kolları tarafından Türkiye’nin tüm illerinde başlatılan yardım seferberliğinde toplanan giyim malzemelerinin bir kısmı önceki Urfa İl Teşkilatına gönderildi. Saniye Rastgeldi başkanlığındaki Kadın Kolları Başkanı Urfa İl Teşkilatı ise önceden belirlenmiş aileler için görev paylamışı yaptı ve malzemeler ile birlikte aileleri ziyaret ederek çocukları sevindirdi.
Yardım dağıtımında ilk olarak il merkezi ve ilçelerde toplam 50 aileye ulaşılırken, parti İl Kadın Kolları Başkanı Saniye Rastgeldi’nin katıldığı yardım malzemesi dağıtımının ilk durağı Kamberiey mahallesinde bir ev oldu.
Ev sakinleri ile görüşen Başkan Rastgeldi özellikle çocuk eğitimine değinerek okullaşma oranının daha da arttırılması için anne babaların daha da duyarlı olmasını istedi. Dağıtımda çocuklarla birebir ilgilenen Başkan Rastgeldi yaptığı açıklamasında, “Partimiz Kadın Kolları tarafından Türkiye’nin dört bir tarafında yapılan yardım dağıtımının Urfa ayağında çocuklarımızı sevindirdiğimiz için bizlerde çok mutlu olduk. İL merkezi ve ilçelerdeki yardım dağıtımımız önümüzdeki günlerde de sürecektir. Biz özellikle bu bölgede eğitime büyük önem veriyoruz. Ziyaret ettiğimiz ailelerden çocukların okullaşması ile ilgili her türlü fedakarlığın yapılmasını ve böylelikle daha aydınlık bir Türkiye’yi oluşturabileceğimizi aktarıyoruz. Ben parti kadın kolları üye arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde sürdürmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49