Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Hizmet-İş Futbol Turnuvası Sona Erdi
Şanlıurfa’da HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Kaçak-Su Birimi’nin şampiyon olduğu turnuva nefes kesen final maçına sahne oldu.
   Soğuk havaya rağmen centilmenlik içersinde gerçekleştirilen turnuvanın kıyasıya süren final müsabakasında gruplarını lider olarak tamamlayan ŞUSKİ Müdürlüğü ve Kaçak Su Birimi karşı karşıya geldi. Nefes kesen final müsabakasında ŞUSKİ Müdürlüğü’nü 4-2 mağlup eden Kaçak Su Ekibi turnuvanın şampiyonu oldu.
CENTİLMEN TURNUVAYA YAKIŞIR KUPA TÖRENİ…
  Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Reşat Özmen, final maçının son düdüğü ile birlikte sahaya gelerek iki takımın oyuncularını tebrik etti ve birincilik kupasını Kaçak Su Birimi takımı oyuncularına teslim etti.
   Konfeti yağmuru ve mini fişek gösterisi eşliğinde kupa sevinci yaşayan Kaçak Su Birimi Takımı oyuncuları ve idarecileri şampiyonluğun tadını doyasıya çıkarırken ayrıca turnuvada centilmenlik kupasını ise Makine İkmal Müdürlüğü Atölye Birimi aldı.
   Önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmeyi planladıkları futbol turnuvasının asıl amacının üyeler arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu dile getiren Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Özmen, “GAP Arena Stadyumu karşısında Eyüp Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiğimiz turnuvanın birlik ve beraberlik içersinde sonuçlanması bizleri mutlu etmiştir. Hak-İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası olarak ilk defa düzenlenen turnuvaya faaliyet alanımızda olan Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin büyük ilgi göstermesi onur verici bir durumdur. Amacımız işçi kardeşlerimiz arasında dostluk ve kardeşliği artırmak, iş başarısının yanı sıra arkadaşlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktır. Bu vesile ile turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor şampiyondan tutun turnuvanın en az puan alan takımını da kutluyorum” dedi.
    Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı 11 müdürlükten 13 ayrı takımın katıldığı turnuvada iki ayrı grup yer aldı. Lig usulü oynanan maçlar sonucunda ŞUSKİ Müdürlüğü ve Kaçak Su Birimi final oynamayı garantilemişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49