Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Hemodiyaliz Ünitesi Kuruluyor
Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN, Harran Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Ahmet BAYAT ile birlikte Harran ilçesine gelen SULHAN, ilçe Devlet Hastanesinde poliklinikler ile yatan hasta servislerini gezip, vatandaşlarla sohbet etti.
 
Harran İlçemize Hemodiyaliz Ünitesi Kuruluyor.
 
Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Turhan SULHAN, Hastane Baştabibi Uzman Dr. Mehmet GÖKÇEİMAM’dan hastaneyle ilgili bilgi aldı. Harran Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerinin daha üst seviyelere çıkarılması konusunda gerekli çalışmanın yapılacağını belirten Genel Sekreter Dr. Turhan SULHAN, Sağlık Bakanlığı'nın acil eylem planlamasında hastanelerde acil ve yoğun bakım ünitelerinin iyileştirilmesi, çerçevesinde Harran Devlet Hastanesi'nde eksik olan ünitelerin kurulacağını belirterek, vatandaşlarımızın ilçeden şehir’e gelmemeleri, yaşadıkları yerde hayatlarını idame ettirmeleri için Harran ilçemize en kısa zamanda Hemodiyaliz ünitesi kurulacağı müjdesini verdi.
 
Harran Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerini iyi gördüğünü kaydeden SULHAN mesleğini seven genç ve dinamik hekimlerin görev yaptığı Harran’da güzel işler yapıldığını dile getirdi. 2012 yılında 130 bin hastaya Harran Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmeti verildiğini söyledi. Genel Sekreter SULHAN, Harran’ın hizmetin en iyisini hak ettiğini söyleyerek, vatandaşın rahat ve kaliteli sağlık hizmeti alması için özveriyle çalışıldığını, hastane bünyesinde çalışan doktor, hemşire ve idari personelin dinamik ve çalışkan olduğunu kaydetti.
 
Dr. Turhan SULHAN, "Devletin görünen yüzü bürokratlarıdır. Biz güler yüzlü olursak, iyi olursak devlette iyi olur. Sağlık Bakanlığı'nın hedefi hastaneleri 5 yıldızlı otel şekline getirip hizmet vermek ve kalite standartlarını arttırmaktır, dedi.
 
Harran’ın farklı bir ilçe olduğunu belirten SULHAN yapılan hizmetlerin vatandaşlarla paylaşıldığını söyledi. Buradan Harran ilçemizde kurulan yaklaşık on bin kişi kapasiteli şu an yaklaşık binbeşyüz kişinin bulunduğu Suriyeli sığınmacılar için kurulan konteyner kampta incelemelerde bulundu Dr. Turhan SULHAN burada çalışan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları ile sohbet ettikten sonra Tedavi için gelen Suriyeli vatandaşlara tercüman yardımıyla geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48