Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

HARÜSEM’DEN YABANCI DİL KURSLARI
 Harran Üniversitesi faaliyetlerinden olan, üniversite rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu’nun girişleri ile kurularak birçok alanda yeniliklere imza atan HARÜSEM,  hazırladıkları kurs ve faaliyetlerle yoğun bir çalışma içerisine girdi.

HARÜSEM faaliyete geçtiği günden beri ilk etapta 2012 yılı içerisinde Türkiye Sürekli Eğitim Merkezleri Konseyine üye olunmuştur.

HARÜSEM, Şanlıurfa İş-kur İl Müdürlüğü bünyesinde Şanlıurfa ili genelinde istihdamı artırmak ve Şanlıurfa’da nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla,  31 adet meslek edindirme kursu faaliyetlerini başarı ile yürüterek, yaklaşık 100 civarında gencimizin istihdamını sağlamıştır.

Ayrıca Şanlıurfa ili genelindeki çeşitli Kamu Kurum ve özel rehabilitasyon merkezlerindeki yaklaşık 150 çalışanımıza Özürlü Bakıcısı eğitimi verilerek, sertifika almaları sağlanmıştır.

2013 yılı içerisinde İş Sağlığı ve Güvenliği ile İşyeri Hekimliği alanlarında eğitim yeri belgesini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan alarak, Yetkili Eğitim Kurumu olarak Şanlıurfa ve Güneydoğudaki vatandaşlarımıza hizmet verecektir.

Bu faaliyetlere bir yenisi eklenerek yeni açılan yabancı dil kursları ile temel İngilizce ve Arapça kurslarına başlayacaktır.

Ön kayıtların başladığı kurslarda ocak içersinde yapılacak sınavlarla seviye tespit edilip aşamalı sınıflar oluşturularak eğitime başlanacaktır.

HARÜSEM’in faaliyet alanlarını çeşitlendirerek ilimize katkılarını esirgemeyen HARÜSEM müdürü Prof.Dr Sinan Uyanık yaptığı açıklamada: “HARÜSEM olarak birçok yeniliklere imza atıklarını, bunun son örneğinin bu kurslar olduğunu ifade ederek, kaliteli, deneyimli akademisyenlerle bu işe başladıklarını, talep olması durumunda Rusça, İtalyanca, Fransızca gibi dillerde de kurs vereceklerini söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gümüşçü ve Öğr. Gör. Hüseyin Eriş’in koordinasyonunu sağladığı dil kursları üç ay sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49