Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Halk Eğitimden Kuaförlük Kursu
ABDULLAH YİĞİT 

Şanlıurfa’nın  Birecik   ilçesinin   Dr . Hüseyin Mirkelam Halk Eğitimi merkezi ne bağlı kuaförlük kursu usta öğreticilerinden yeni bir proje daha hayata geçiriliyor.
Güzellik ve Saç Bakım alanında hizmet veren kuaförlük kursu usta öğreticileri Nuriye Can ve İslim Hacer Fırat halk eğitim merkezine bağlı merkez köy ve kırsallarda bulunan tüm kurs merkezlerinde bulunan kursiyerlere ücretsiz kişisel bakım cilt ve saç bakımı hizmeti vermek için bir adım attılar.

Birecik Dr.Hüseyin Mirkelam Halk Eğitim Merkezi Kuaförlük kursu Usta Öğretmeni İslim Hacer Fırat ise muhabirimiz Abdullah Yiğit şu açıklamayı yaptı: Öncelikle ilçemizde yaptığımız projelerin devamı sürdürdüğünü ifade eden ve Projenin amacının kadınlarımızı kızlarımızı hijyen konusunda bilgilendirerek bir nebzede olsa yapılan bakımın onları ne kadar sevindirdiğini o an için kendilerini ne kadar rahat hissettiklerini bu tür çalışmaların devam etmesi konusundaki ısrarlarını anlattılar. Proje henüz dördüncü haftasında olmasına rağmen gidilen yerlerde yapılan çalışmaların ve izlenimlerin sonucunda ‘’Çirkin Kadın Yoktur Bakımsız Kadın Vardır’’kelimesi doğrulanırcasına kadınlarımızda kızlarımızda gördüğümüz özgüven duygusunun yenilenmiş olması gözlerindeki ışıltı güler yüz ve memnuniyet bu işin başarısına atılmış bir imza olduğunu ifade etti. Proje içerisinde Birecik ilçe merkez ve köylerindeki kursların tamamında devam ediyor dedi.

Birecik  Dr. Hüseyin Mirkelam    Halk Eğitim Merkezi  Müdürü Mehmet Öztürkmen   ise  Muhabirimiz Abdullah Yiğit  yaptığı  açıklamada   : Biz halk eğitim merkezi olarak ilçede  cok sayıda projeye imza attıklar ını tüm alanlarda olduğu gibi Güzellik Ve Saç Bakım hizmetleri alanındaki çalışmaların hızlandırılarak daha iyi yerlere taşınacağını belirterek yapılan işlere her geçen gün bir yenisinin ekleneceğini ifade etti  bu vesileyle bu projede çalışan usta öğreticilerimiz başta olmak bu işe yüreğini koymuş  canı gönülden çalışan tüm usta öğreticilerimize teşekkür  ediyorum  dedi .

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49