Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Görmediği ilgiyi kazlardan görüyor
 (ÖZEL HABER)
Şanlıurfa’da yaşayan ve kendisine yanlışlıkla verilen HIV virüslü kanla AIDS hastalığına yakalanan Küçük Yusuf, teselliyi babası tarafından alınan kazlarda buluyor.
Şanlıurfa’nın Ulucanlar Köyü’ne bağlı Karagöz Mezrası’nda 6 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan küçük Yusuf’un kendisine yanlışlıkla verilen HIV virüslü kanla hayatı karardı.  Okuldaki arkadaşlarından ilgi göremeyen Yusuf teselliyi kendisine alınan kazlarda buluyor. 
2008 yılında evlerinde buluna sobanın üzerindeki çaydanlığın devrilmesiyle vücudu yanan Yusuf Ç. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görürken kendisine yanlışlıkla verilen HIV virüslü kanla AIDS hastalığına yakalandı.  Henüz 5 yaşında olan küçük Yusuf, bu yıl okula başladı fakat arkadaşlarından yeterli ilgiyi göremedi. Küçük Yusuf baba Mehmet Ç.’den kendisine kaz aldı. Okuldan sonra eve dönen küçük Yusuf kazlarla arkadaşlık yapıyor ve onları kendi eliyle besliyor.
Oğlunu kırmayarak vakit geçirmek için kendisine 2 tane kaz aldığını söyleyen Baba Mehmet Ç. Küçük Yusuf’un okulda arkadaşlarından görmediği ilgiyi kazlardan gördüğünü söyledi.  baba Mehmet Ç. İlginç bir noktaya da değinerek kazların ikisinin de dişi olmasına rağmen her gün yumurtladığını belirtti. Özellikle yumurtaların siyah renkte olmasının da dikkat çekici olduğunu kaydeden Baba Mehmet Ç. Yusuf’un boş zamanlarında kazlarıyla ilgilendiğini ifade etti.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi görürken, yanlışlıkla verilen HIV virüslü kanla AIDS hastalığına yakalanmış ve Babası  Mehmet Ç. Sağlık Bakanlığı aleyhine tazminat davası açmıştı. Davanın Şanlıurfa Bölge İdare Mahkemesi’nde halen devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49