Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Fakıbaba’dan Temizlik İşçilerine Konut Müjdesi
    Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Albayrak Temizlik Şirketi tarafından Şehitlik Çamlık’ta düzenlenen akşam yemeğinde Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, temizlik işçileriyle bir araya geldi.
    Yenice Bölgesi’nde temizlik işçilerine yönelik temeli atılacak olan konutların müjdesini veren Fakıbaba, Türkiye’nin en temiz kentleri arasında yer almalarından duydukları gururu dile getirdi ve bunu sağlayan idareciler ile işçilerine teşekkür etti.
   Asgari ücretle bir ev sahibi olma hayali bile kurmaları zor iken Başkan Fakıbaba’nın kendilerine sunduğu bu proje sayesinde artik bir ev sahibi olmaya çok yakın olan temizlik işçileri ise kendilerine daima maddi ve manevi destek olan Başkan Fakıbaba’ya sevgi gösterisinde bulundular.  
  Şanlıurfa’da temizlik işçilerine yönelik yaptırılacak olan toplu konutlar hakkında görüş alışverişinin yapıldığı gecede ilk olarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, 9 yıllık süreçte yapılan temizlik hizmetlerden bahsetti ve yakalanan başarının sırrını aktardı.
   Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak belirledikleri program dahilinde temizlik hizmetlerini asla aksatmadıklarını kaydeden Palalıoğlu, “9 yıldır sizlerle beraberiz. İşimiz bitti mi? Bitmedi çünkü temizlik hizmeti asla bitmez. Bugün çöpleri toplarsınız, sokakları süpürürsünüz yarın tekrar gittiğinizde yine çöpler vardır, sokaklar süpürülmeyi bekler. Bu yüzden bizim işimiz her zaman vardır. Sizlerden ricamız her zaman işinize dikkatli bakın” dedi.
   2004 yılından bu yana kent merkezinde gösterilen temizlik performansının halk tarafından takdir edildiğini belirten Palalıoğlu, “Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan tüm temizlik işçileri gösterdiği çalışkanlıkla Türkiye’ye örnek teşkil etmektedir. Bu yüzden bizim size yönelik yapacağımız konutlarda tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecektir. 75 Bin tl’ye mal olan konutları biz size sadece 40 bin tl karşılığında vereceğiz. Nasıl mı? 10 bin tl peşinat vereceksiniz. Bu peşinatın bir kısmını ise size kıdem tazminatından sağlayacağız. Kalan miktarı ise siz temin edeceksiniz. Kalan 30 bin tl’yi ise bankadan kredi alabileceksiniz” diye konuştu.
   Daha sonra temizlik işçilerine hitap eden Belediye Başkanı Fakıbaba, bugüne kadar sayısız projeye imza attığını ancak kendisini en mutlu eden projenin temizlik işçilerine konut projesi olduğunu belirtek, tüm işçileri bir ev sahibi yapmak için bir engelleri olmadığını söyledi.
   Proje hakkında görüşlerini aktaran Fakıbaba, “Ben temizlik işçilerini bir evladım olarak görüyorum. Siz bir ev sahibi olmayı hak ediyorsunuz. Sizin çocuklarınız ve eşiniz benim için önemli. Onları yaşanabilir bir ortamda yaşatmak bizlerin görevi. Bundan sonra maddi ve manevi her anlamda sizlerin yanındayım. Urfa Belediyesi daima sizlerin yanında olacaktır. Helal olsun siz bunu yürekten hak ediyorsunuz” şeklinde konuştu.
   Konuşmaların ardından akşam yemeğine geçildi. Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Albayrak Temizlik Şirketi tarafından verilen yemekte işçilere urfa kebabı ve tatlı ikram edildi.
   Geceye Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Emin İzol, Mahmut Kırıkçı, İbrahim Güllüoğlu, Özel Kalem Müdürü Nihat Karatoprak, Ay Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Albayrak Temizlik Şirketi Şanlıurfa Sorumlusu Uğur Konak ve çok sayıda belediye birim amiri ve temizlik işçileri katıldı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49