Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

fakıbaba fuarın gözdesi oldu
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba ve Başkan Yardımcısı Habib Arslan ile birlikte bu yıl 17. si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) fuarına katılarak davetlilere Şanlıurfa’yı tanıttı.
Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı,
ŞUTSO (Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası) ve ŞURKAV işbirliğinde Şanlıurfa’daki turizm acenteleriyle birlikte EMITT Fuarı’nda açılan Şanlıurfa standında gün boyunca ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Fakıbaba’ya misafirler bir hayli ilgi gösterdi.
FAKIBABA FUARIN GÖZDESİ OLDU
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta içi AK Parti Grup Toplantısı’nda bizzat rozetini taktığı ve kürsüye davet ederek konuşma yaptırdığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Urfa standında görenler Fakıbaba’yı yalnız bırakmadılar. Hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarışanlar ilginç görüntüler oluşturdu.
Şanlıurfa Valiliği adına Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik,  ŞUTSO adına Başkan Vekili Cem Göncü, Karacadağ Kalkınma Ajansı adına Uzman Halil Çakallı ve kent merkezinde hizmet veren turizm acente sahiplerinin de hazır bulunduğu standa turizmciler büyük ilgi gösterdi.
Belediye Başkanı Fakıbaba, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik ve Başkan Yardımcısı Habib Arslan yaptıkları açıklamalarda ortak akıl hareketiyle kent turizmi yapmanın olumlu sonuçlar doğurduğunu ifade ettiler. 
Konuk ülke “Arjantin” sponsorluğunda, 70 ülke, 100′ü aşkın il ve ilçe ile binlerce davetlinin katılımıyla açılışı yapılan fuarda; “Şanlıurfa Standı”nı ziyaret edenlere Dünyanın en eski şehirlerinden biri olan Urfa’nın ören yerleri de tanıtılıyor.
Ayrıca Şanlıurfa standında konuklara Şanlıurfa’nın simgesi olan fıstık, lokum ve birçok hediyenin yanı sıra kentin tanıtımını sağlayan harita, broşür, cd gibi materyaller hediye edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49