Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Taziye Evi Açıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın vefat eden Annesi Tenzile Erdoğan adına yapılan  taziye evi açıldı.
 
Şanlıurfa’lı otobüs kaptanı olan İzettin Baz Süleymaniye mahallesinde Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan’ın vefat eden Annesi Tenzile Erdoğan adına yaptırdığı  taziye evi açıldı.
Açılışa davet edilen yetkililer katılmadı Açılışı Ak parti ilçe Başkanı Mustafa Zahit, İzettin Baz,  İbrahim Uygur ve Süleymaniye halkı katıldı.
İzettin Baz basın mensupların taziye evi ile ilgili yaptığı açıklamada ” Şanlıurfa’da bütün yetkilileri davet ettik ama kimse gelmedi, gelenlerden de Allah razı olsun ben Başbakana Aşığım bu suç mu Başbakan Recep Tayyip  Erdoğan’ı çok sevdiğimden dolayı taziye evini rahmetlik Annesinin adına koydum kendi imkanlarımla yaptırdım bana 178 bin lira’ya mal oldu, Süleymaniye mahallesine böyle bir taziye evinin gerekli olduğunu düşünerek  yaptırdık hiç kimseden maddi destek almadık ben otobüs firmasında şoför olarak çalışıyorum dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49