Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

EMNİYETTEN VATANDAŞA MOTOSİKLET HEDİYE EDİLDİ
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından yürütülen “Trafikte Yaşayalım Yaşatalım” projesi kapsamında çekilişten motosiklet kazanan vatandaşa ödülü verildi.
Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından motorlu sürücülerin kask takmasının yaygınlaştırmak ve böylece ölümlü kazaları en aza indirmek amacıyla “Trafikte Yaşayalım ve Yaşatalım” ile “Kaskım Başım Üstüne” kampanyası düzenlendi. Kampanya süresince polisler kask takan sürüleri belirledi ve aralarında motosiklet hediyeli çekiliş düzenledi. Çekilişte 5 bin değerindeki motoru bir petrol istasyonunda çalışan Mahmut gül kazandı. İl emniyet müdürlüğü Bahçesinde düzenlenen programa Şanlıurfa İl emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, emniyet müdür Yardımcısı Sedat Yorgancı, Toplum Destekli Polislik Şube amirleri ve ve çekilişte motor kıyafeti kazanan vatandaşlar kazandı. Törende motoru ve ruhsatını İl Emniyet müdürü Likoğlu’ndan alan Mahmut  Gül,“çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum. Toplum destekli şube polisleri her zaman bize kaskın önemini anlattılar biz de hem kask aldık hem de bu çekilişe katıldık. Çekilişte  motorun aban çıkacağını tahmin etmiyordum çünkü 15 bin kişi katılmıştı. Daha önce motorum vardı şimdi iki motorum oldu.  Emniyet müdürümüze ve Enver amirimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise şöyle konuştu; “bu proje kapsamında  ciddi mesafeler kat ettik. Bu projeye destek veren emniyet Müdür yardımcımızdan Toplum Destekli Şube amirlerimize ve kiplerimize çok teşekkür ediyorum. Projemiz daha devam edecek. Yeni projelerimiz var ilerleyen süreçte bunları gözlemleyeceğiz ve yaygınlaştıracağız. Proje kapsamında motor çekilişine katılan ve hediyeyi kazanan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
Konuşmaların ardından Mahmut Gül’e motosiklet ve ruhsatı, çekilişe katılan diğer 10 sürücüye ise motosiklet kıyafeti dağıtıldı. Mahmut gül hediye edilen motoru aldıktan sonra emniyetin bahçesinde yeni motoruyla tur attı. (Mustafa BAYAR)
  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49