Öne Çıkanlar buyuksehır sanlıurfa Başkan Kuş Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Emniyetinden Çalışma Faaliyeti
Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2012 yılında sigara kaçakçılarına yönelik yapılan çalışmalarda 4 milyon 503 TL değerinde kaçak sigara yakalandı.
Şanlıurfa il emniyet müdürlüğü tarafından Yapılan açıklamada Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde’’ TAPDK Bandrolü, Faturası bulunmayan Gümrük Kaçağı Sigara suçu mücadele kapsamında Doğu illerinden getirilen kaçak sigaraları Şanlıurfa İline Transit, Kamyonet, Kamyon, LPG Tankeri, Beton Mikseri Tankeri ve benzeri yük taşıyan büyük kamyonların içerisindeki ÖZEL TERTİBATLI (Zulalı) altına gizlemek suretiyle batı illerine dağıtımı gerçekleştirildiği tespit edilmiş başlatılan soruşturmalar kapsamında, 2012 yılı içerisinde Şanlıurfa Merkez, Suruç İlçesi, Siverek İlçesi, Hilvan İlçesi, Viranşehir İlçesi ve Hakkari İli, Muş İli, Ankara İli, Bingöl İli ve Van İllerinde gerçekleştirilen operasyonlar ile TOPLAM 839 bin 800 PAKET gümrük kaçağı sigara ve sigara kaçakçılığında kullanılan (15) araç ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak sigaraların gümrüklenmiş değerinin 4 milyon 503 TL olduğu Gümrük Müdürlüğü tarafından tespit edilmiş ve kaçakçılık faaliyetinde kullanılan (15) ayrı araca el konuldu. Denildi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49