Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Duyarlı Otobüs Şoföründen Ev
Haberimiz üzerine Şanlıurfa'nın Sırrın semtinde kirasını ödeyemedikleri için  evlerinden çıkarılan aileye , Otobüs Şoförü sahip çıktı.
 
Sırrın'da yaşayan ve işsiz olan Cuma Demir, evinin kirasını iki aydır ödeyemedi. Bunun üzerine Demir, iki çocuğu ve eşiyle birlikte ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Geceyi sokakta geçiren aile, mahallelinin verdiği yemekle karnını doyurduktan sonra yaktıkları ateşle ısınmaya çalıştı. Aylardır işsiz olan Cuma Demir, "Çok zor bir durumdayım kimse bana yardımcı olmuyor herkesten yardım istiyorum. Bir işim olsun bir evim olsun başka bir şey istemiyorum. Ne iş olursa yaparım. İki çocuğum var. Kızım 6 yaşına bastı. Onun arkadaşları okula giderken ben onu okula gönderemiyorum. Kızım da onu neden okula göndermediğimi soruyor. Gücüm yok ki onu okula göndereyim " dedi.
 
2 gündür evin önünde bulunan parka yaşayan aileye otobüs firmasına şoförlük yapan İzzetin Baz sahip çıktı.
İzzetin Baz Sokakta atılan aileye ziyaret ederek parkta bulunan eşyalına kamyonet taşıyıp  bir yıllık kirasını ödeyerek  ev tuttu.
Baba Cuma Demir “ bu soğuk kış ortasında bizi sokaktan alıp eve yerleştiren İzzetin Bey’e teşekkür ediyorum dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49