Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Durumu iyiye gidiyor yoğun bakımdan çıkacak
Ceylanpınar’da çocukları ile sofrada otururken duvarı delerek boynuna saplanan uçaksavar mermisi ile ağır yaralanan inşaat işçisi Ahmet Özer’in OSM Ortadoğu Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Yoğun bakımda takip edilen Özer’in pazartesi günü servise çıkarılması bekleniyor.
 
Suriye’den atılan uçaksavar mermisi ile yüzünden çenesinden dil kökünden ve nefes borusundan ağır yaralanan Ahmet Özer’den sevindirici haber geldi. Özer’in doktoru Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Gençağa, Özer’in boğazından açılan hava yolunun kapatıldığını ve solunun normal yolla yapılmaya başlandığı bildirdi. 2 günlük solunum egzersizinin ardından servise çıkarılacak olan Özer’in birkaç günlük takibin ardından taburcu edileceğini söyledi.
Op. Dr. Servet Gençağa şöyle konuştu: “Ceylanpınar’dan ateşli silah yaralanması ile hastanemize başvuran hastamıza daha önce iki defa müdahale yapıldı. Önce acil gereksinimleri karşılandı akabinde çene kemiğinde meydana gelen kemik kaybını gidermek amacı ile tekrar bir ameliyat yapıldı. Bu ameliyatta Plastik Cerrahi ekibimiz tarafından hasarlı bölgeye özel bir plak yerleştirilerek hastanın çenesinin simetriği sağlandı. Eş zamanlı olarak ağız içindeki yaraların bakımı yapıldı. Hastamız bugün itibari ile artık boğazındaki delikten değil ağzından nefes alıyor. Pazartesi gününe kadar solunum egzersizleri devam edecek daha sonra hastamız servise alınacak. Birkaç günlük takibin ardından hastamızın taburcu edilecek duruma gelmesini bekliyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49