Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Doğuş Üniversitesinden Şanlıurfa’ya Kardeş Okul
İstanbul Doğuş Üniversitesi öğrencileri kendi aralarında toplamış oldukları kitap, giyim ve kırtasiyeden oluşan yardım paketleri “Kardeş Okul Projesi” kapsamında merkeze bağlı Emirler Abdulkadir Demirkol İlköğretim Okulunda okuyan öğrencilere törenle dağıtımı yapıldı.
“Kardeş Okul” törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aslıhan, okul müdürü, köy muhtarı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Yaklaşık 15 Bin TL tutarındaki yardım paketleri yardıma muhtaç öğrencilere dağıtımı yapıldı.
Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, “Kardeş okul projesini önemsemekteyiz. Bu kardeşlik duyguları ülkemizin birliği ve beraberliği açısından çok önemlidir. Bu kardeşlik projeleri devam etmelidir. Bu proje sayesinde batıdaki okullar ile ilimizdeki okullar bir birleriyle kaynaşıyor, bir biriyle bilgi alış verişi yapıyorlar. Kardeş okul projesi ile İlimiz merkeze bağlı Emirler Köyü İlköğretim Okulunun eksiklerini gidermeleri bizleri mutlu etmektedir. Çocuklarımıza yaptığımız yardımlar bizim için en kıymetli yatırımlardır. Pek çok yatırım yapıyoruz. Bunun bir kısmının karşılığını alıyoruz.  Ama çocuğa yapılan yatırım her zaman sürekli meyve veren bir ağaç gibi bize dönüyor. Onların mutluluğu olarak dönüyor, bizim gururumuz olarak geri dönüyor, ülkemizin geleceği olarak bize geri dönüyor.” dedikten sonra; İstanbul Doğuş Üniversitesi'ne kardeşlik projesi kapsamında Şanlıurfa Emirler Köyünü tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Kardeşlik projesine katkısı olan herkesi de kutluyorum, dedi
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İstanbul Doğuş Üniversitesi öğrencilerinin kendi aralarında toplamış oldukları giyim, kitap, kırtasiye, paketlerini temsilen okul müdürüne temsil etti.
Törenin sonunda okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Öğretmen olarak sizin yaşadığınız hayatı çok iyi biliyorum. Ben de sizin gibi sınıfta ders anlattım, çocuklarla iç içe oldum. Hala bu işin içindeyiz. Ben sizlerin durumunu çok iyi biliyorum. Sizler gurur duyulacak bir topluluksunuz. Çünkü siz işinizi hakikaten kutsal bir vazifeyi üstlenmişsiniz. Sizlere teslim edilen yavrularımızı bir halı gibi dokuyorsunuz, renk renk, cıvıl cıvıl olan çocuklara şefkatli merhametli ellerinizle dokunuyor ve onlara bağrınızı açıyorsunuz. Bu meslek aşkınızı, bu hedefinizi kaybetmeyiniz. Bu işi sizinle başaracağız.” dedi.
Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Emirler Abdulkadir Demirkol İlköğretim Okulu öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek tören sona erdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49