Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Dedaş Uyuyor mu?
İlçemiz KARAKÖPRÜ'deki 35 mt'lik yoldan geçenlerin artık önemsemediği bir ucube. Önemsemiyorlar çünkü artık ilgisiz ve duyarsız bürokrasinin bir ürünü. Her kış mevsiminde parke taşı ve yeni asfaltlanmış yolların Türkiye siyasi haritası gibi bozulduğu bir ilçede sıradan bir görüntü. Modern şehirlerde elektrik kablolarının, su borularının, telefon-kablo TV hatlarının... vs. yeraltına alındığı, çirkin görüntülerin artık yaşanmadığı bir dönemde, Büyükşehir kapsamına alınan Şanlıurfa'ya yakışmayan bir görüntü.
 
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar konuyu defalarca DEDAŞ'a bildirmelerine rağmen hiç bir çalışmanın yapılmadığını belirttiler. "İlgililer her halde bir trafik kazasının yaşanması durumunda belki yol ortasında bulunan direği uygun bir yere taşırlar" diyen vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49