Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Cumhuriyet Meydanı 17 Ocak’ta
17 Ocak Perşembe Günü Saat 15’te Belediye Encümeni tarafından ihale edilecek olan Cumhuriyet Meydanı Projesi hakkında basına bilgi veren Başkan Yardımcısı Güllüoğlu, kentin kimliği kabul edilen meydanları birer birer hayata geçirdikleri gibi kentin otopark ihtiyacına da cevap verdiklerini kaydetti.   
Belediye Encümeni olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgi veren Güllüoğlu, Urfa ile ilgili önemli kararlara imza attıklarını söyledi.
Başkan Yardımcısı Güllüoğlu, “17 Ocak Perşembe Günü Saat 15’te Belediye Encümeni tarafından ihale edilecek olan Cumhuriyet Meydanı ihalesiyle ilgili şartnameyi Şanlıurfa Belediyesi Tapu Emlak Birimi’nden temin edebilirsiniz. Proje hakkında biraz bilgi vermem gerekirse,  668 araçlık otopark kapasitesi olan Cumhuriyet Meydanı’nda 500 araçlık kapalı, 168 araçlık ise açık otopark yer alıyor. SGK Binası olarak bilinen yerin çevresinde insanlarımızın çay bahçesi, kafeterya v.b faydalanacağı mekanlar oluşturduk” dedi.
Topçu Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Samsat Meydanı ve 11 Nisan Meydanlarını kente kazandırarak kentin kimliğine farkındalık katmak istediklerini kaydeden Güllüoğlu Cumhuriyet Meydanının 25 yıllığına “Yap-İşlet-Devret” modeli ile yapılacağını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49